UHW Banner Top

UHW Shop
tenger_kicsi_fejlec

Lantál Trade KFT

Társaságunk jelenlegi formájában 2011 márciusában alakult. Munkatársaink egy része, és jómagam több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk IT és elektronikai szakterületen. Így a szoftver és hardver nálunk elválaszthatatlanul összefonódik, lehetővé téve egyedi szoftver termékek, hardver eszközök készítését, javítását rendkívül költséghatékony áron. Küldetésünk, egyúttal működésünk legfontosabb célja, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyekre alapozva munkatársaink tevékenységüket az ügyfelek megelégedésére, korszerű és versenyképes szolgáltatásokat nyújtva végezhessék. A szolgáltatások minőségi fejlesztése mellett kiemelkedően fontos feladat az ügyfélközpontú gondolkodás. A cégünk szolgáltatásainak kialakítása, fejlesztése során kiemelten fontos szempont az ügyfelek, megrendelők elvárásainak való megfelelés. Ennek érdekében folyamatosan teszünk erőfeszítéseket munkánk színvonalának folyamatos emelésére, melynek már számtalan látható eredményei is vannak. Az új, korszerű  technológiák választási lehetőségeket kínálnak a lehetséges alternatívák közül, ügyfeleinkre bízva hogy melyik  mellett döntsenek.


Lantál Trade KFT
Miklós Zoltán
Páva u. 5
9028 Győr
Magyarország
Győr-Moson-Sopron megye
+36309390466
Jogi Közlemény

Weboldalaink elérésével, böngészésével, használatának megkezdésével, mint ráutaló magatartással, Ön cégünkkel jogviszonyba lép az alábbi feltételekkel. Amennyiben ezt nem kívánja, ne használja tovább webhelyünket, mert a további böngészést, használatot a feltételek megismerése, és elfogadásaként értelmezzük.

E webhely maga, továbbá megjelenése, és tartalma a Lantál Trade KFT szellemi tulajdona. Ebből fakadóan kifejezett engedélyünk nélkül sem részben, sem egészében nem adaptálható, nem publikálható, nem sokszorosítható, és nem változtatható meg. E webhely közzététele nem tekinthető semmiféle szerzői, vagy iparjogi jogosultság megadásának. A tartalom alapján semmi sem értelmezhető úgy, hogy az engedélyt, vagy jogot nyújtana bármire is, különöse nem védjegy használatára. Jogaink megsértése esetén mint polgár jogi, mint büntető jogi felelősségre vonást kezdeményezünk, emellett teljes kártérítési igényt érvényesítünk, beleértve az elmaradt hasznot, és egyéb következményi károkat.

Noha nagy gondot fordítunk honlapunk karbantartására, valamint arra, hogy pontos tartalmi adatokat nyújtsunk, a weblapokon megjelenő információk tájékoztató jellegűek, melyeket mindenki csak saját felelősségére használhat. Az esetleges pontatlanságokért, elírásokért a Lantál Trade KFT nem vállal semmiféle felelősséget, továbbá fenntartja a jogot, az oldalainkon megjelenő bármilyen tartalom külön értesítés nélküli megváltoztatására, törlésére, beleértve az árváltoztatás jogát is.

A Lantál Trade KFT nem vállal semmilyen anyagi, vagy erkölcsi felelősséget, sem kifejezett, vagy hallgatólagos garanciát, szavatosságot, senkivel szemben, és semmilyen feltételek esetén sem a közzétett információk pontosságáért, megváltozásáért, a hivatkozott más webhelyek elérhetőségéért, különösen azok tartalmáért, ráutalásuk nem tekinthető azok tartalmi jóváhagyásának, vagy tartalmukkal való egyetértésnek, weblapunk, vagy a hivatkozott oldalak vírus, illetve bármiféle rosszindulatú, kártékony programoktól való mentességéért, illetve a jogtisztaságért.


Szolgáltatási feltételek
Kapcsolat